About Gravity

Introductie
Gravity is het grootste Nationale freerun evenement. Het mooie van Gravity is dat het uit liefde voor de sport en community is ontstaan. Dit zorgt ervoor dat het een wel bezocht evenement is en dat de sfeer altijd goed is.

Het Doel
Het doel van Gravity was in eerste instantie om kinderen/jongeren een mogelijkheid te geven om de sport te leren kenen. Inmiddels is de sport zo uit gegroeid dat er veel vaste lessen zijn.
Ons doel met Gravity nu is om de sport in goede banen te leiden. Dit doen we door de focus tijdens het evenement op vriendschap te zetten. Iedereen helpt en steunt elkaar.

Gravity 2014 transparant

Gravity bestond uit 2 onderdelen.
Het ene deel was de freerunning Jam, waar iedereen lekker trainde en elkaar hielp.
Het andere deel was een vriendschappelijke competitie. Bij de competitie was het de bedoeling dat wie willen de kans kregen om hun talent te laten zien. Met een eventuele beloning.

Groei
Naast het feit dat wij als Back2BasicsParkour de organisatoren zijn. Is inbreng vanuit de community altijd welkom en zelfs van belang om te groeien. Zo zijn er ook elk jaar vrijwilligers van over het hele land en hebben wij gaande jaren feedback gekregen en gebruikt om het evenement nog toffer te maken.

In 3 jaar tijd is het evenement van 100~ deelnemers naar ongeveer 300~ deelnemers gegroeid.

Wat ook een rol speelt in de positieve sfeer is dat het evenement zonder winst oogmerk wordt georganiseerd. Zo heeft het Back2BasicsPK niets meer dan voldoening en plezier opgeleverd, meer hoeven wij ook niet!

For more info on Gravity 2017 click on the image below: