Ons doel is nieuwe generaties te inspireren en het beste uit ze te halen.

Dit zijn wij

Wij zijn een team van 7 vrienden. Wij zijn actief in Amsterdam en zetten freerunning op een goede en positieve manier op de kaart. Freerun is in opkomst en met onze  freerunning lessen in Amsterdam en omstreken en verschillende evenementen door het land, helpen we mee aan die groei.

Ook komen wij maandelijks samen met alle andere Amsterdamse Freerun sport aanbieders om de groei in goede banen te leiden. Zo zitten we allemaal op één lijn en hoeven we niet met elkaar te concurreren. 
   -Samen sta je sterk!

Sinds 2013 oganiseren we jaarlijks een evenement, genaamd Gravity. Het evenement is bedoeld om zoveel mogelijk nationale freerunners bij elkaar te brengen om elkaar te motiveren en te inspireren. Daarnaast zijn er kennismakings-workshops en gevorderden workshops voor alle geïnteresseerden. 

Op deze manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van Freerun en Parkour in Nedeland.

Naast het ontwikkelen van de sport zijn wij uiteraard ook bezig met onze eigen groei.  De ervaring van onze trainers, schommelt tussen de 4 en de 10 train jaren.

Het is ons doel om  gelukkig te zijn en ons geluk met anderen te delen. Voor ons is het freerunnen een belangrijke factor om dit geluk ook daadwerkelijk te bereiken.

…………………………………

Wil je van op de hoogte blijven? Kijk dan op onze YouTube / Facebook / Instagram pagina.