GRAVITY ANNIVERSARY

HEB JIJ OOK ZIN IN EEN FREERUN FEESTJE?
Gravity, HET grootste Nationale freerunning evenement is jarig en dat willen wij graag met jullie vieren! Op 28 mei 2017 vindt de vijfde, feestelijke editie plaats aan de IJpromenade 1 te Amsterdam:

GRAVITY ANNIVERSARY!

Na vier jaar ervaring en hulp vanuit de community blijven we maar groeien, zo slaan we dit jaar de handen ineen met verschillende freerunpartijen vanuit heel Nederland. Tijdens Gravity Anniversary kun je een NOG groter event verwachten dan vorig jaar bij Gravity XL, we hebben namelijk beschikking over 1400 m2 terrein! Word je al enthousiast? Mooi! Wij ook!

WAT KUN JE VERWACHTEN:

  • Workshops door freerun professionals
  • Verbeterde Set-up en obstakels
  • Spetterende openingsshow
  • Ballonnen

TICKETS

Er is plek voor maximaal 350 feestbeesten dus wees er snel bij! Koop je kaartje in de voorverkoop en bespaar niet alleen op de kosten, maar verzeker jezelf ook van een plek tijdens deze onvergetelijke editie!

Wie jarig is trakteert! Daarom hebben wij voor de eerste * mensen die online een kaartje kopen een mooi cadeautje, een early bird ticket voor slechts €12,50!

Zijn de early birds net aan je voorbij gevlogen? Geen probleem, tot en met 23 mei 2017 kun je online een kaartje kopen voor €15,-!

Ben je een echte ‘late bird’ en wil je een kaartje aan de deur kopen? Dat kan natuurlijk ook. Daar kost een kaartje €17,50.

Wil je alleen komen kijken? Dan hoef je natuurlijk geen entree te betalen. Je kunt langs het event staan of zitten of in het Eye Cafe genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Dus trek je leukste party outfit aan en maak je klaar! Wij hebben er nu al onwijs veel zin in… Jij ook?

ALGEMENE INFO

LOCATIE
28 mei 2017
IJpromenade 1 te Amsterdam

Het feestje duurt dit jaar van 11:00 tot 20:00 en is opgesplitst in 2 delen:
11:00 – 16:00 Beginners (kinderen en beginners)
13:00 – 20:00 Pro’s (ouderen & gevorderden)

PRIJZEN
Early bird: €12,50
Voorverkoop: €15,-
Deurverkoop: €17,50
*Bij binnenkomst krijgt iedereen een flesje water

Vrijwilliger worden?

Wil je graag helpen om dit evenement een groot succes te maken? Kijk dan hier hoe je vrijwilliger word!

Het Back2Basics Parkour team

Het Back2Basics Parkour team