Verjaardags-Feestje

Wij hebben ons best gedaan om een zo mooi mogelijke feest pakket samen te stellen. Een gezellige middag vol freerunning plezier bestaat uit een freerun workshop en een vrije training sessie, waarbij de kinderen en de leraar samen trainen. Zo kunnen de kinderen ook even vrij trainen onder begeleiding van een professional. En ze mogen ook verzoekjes doen wat ze willen leren of zien.
Naast de workshop krijgt de jarige een freerun T-Shirt cadeau.
Het feestje kan gegeven worden op een buiten locatie naar keuze. Wij vullen de locatie aan met een aantal obstakels en zorgen met muziek voor sfeer.

De kosten bedragen € 175,- inc btw.

Binnen Feestje?
Het is ook mogelijke om een binnen feestje met ons te geven. Er moet dan een gymzaaltje gehuurd worden. Een school gymzaal huren kost 15-25 euro per uur.

Op moment dat er een gymzaal wordt gehuurd hoeven wij geen extra spullen mee te nemen en zijn de kosten daardoor lager; € 120,- inc Btw voor 1,5 a 2 uur.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u mailen naar Info@Back2BasicsPK.nl

 

Spiderman_second_skin_kostuum_heren_verkleedkleren_carnaval_online_bestellen

FREERUN SUPERHELD?
Naast het verzorgen van een verjaardag feestje kunnen wij ook ingehuurd worden als “Superheld”. Wij hebben een aantal super helden kostuums en dat in combinatie met coole freerun salto’s maakt een kinder feestje pas echt compleet!
Elk superhelden kostuum is mogelijk, spiderman is echter wel de populairste. Prijs €100,- inc btw.