Privé les

De freerunning privé lessen zijn misschien wel  de meest efficiënte manier om zo snel mogelijk en op een veilige manier nieuwe vaardigheden te leren, inzichten te krijgen en de juiste mentaliteit te ontwikkelen.

In deze anderhalf uur ga je met één van onze ervaren freerunning coaches naar de bekendste spots in Amsterdam. Tijdens de freerunning les ga je werken aan de doelen die we bij de eerste les samen met jou hebben gedefinieerd.

Het doel van de privé les is dat je op een zelfstandige en veilige manier leert te trainen.

De lessen zijn individueel dus alle aandacht gaat uit naar de aandachtspunten die jij nodig hebt. Wil je je salto’s (backflip, frontflip, sideflip en nog vele andere saltos) verbeteren dan zullen we hier aandacht aan besteden, wil je juist je sprongen verbeteren dan zullen we daar meer aan werken.

Door onze jarenlange ervaring en de verschillende soorten freerunning lessen die we hebben gegeven, van kinderen met lichamelijke- en/of geestelijke problemen tot sportdocenten, hebben wij een perfecte visie ontwikkeld waarin we in zeer korte tijd precies kunnen zien wat en hoe je kunt verbeteren.

De lessen worden buiten in de openbare ruimte gegeven, op verschillende freerun spots in Amsterdam. De precieze locatie hangt af van het programma en zal in samenstelling met de coach worden bepaald.

Deze unieke kans om met de beste freerunners één op één te werken kost slechts € 75,- inc BTW voor anderhalf uur.